Privacy statement

DiCapolavori hecht er grote waarde aan dat de verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van uw privacy. Voor toegang tot het gesloten gedeelte van onze site is het noodzakelijk om uw gegevens achter te laten zodat DiCapolavori u optimaal van dienst kan zijn. Op het moment dat u deze gegevens op onze site achterlaat, stemt u automatisch in met ons privacybeleid. We verzoeken u daarom onderstaande informatie zorgvuldig te lezen.

Privacy Beleid
DiCapolavori streeft ernaar om haar productaanbod en diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw specifieke behoeften. Daarvoor is het noodzakelijk dat wij gegevens van u verzamelen.
DiCapolavori hanteert bij het verzamelen van informatie via onze website een strikt privacybeleid conform de vernieuwde Nederlandse wetgeving op dit gebied, opgenomen in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt uw privacy te beschermen. De Wbp is onder andere van toepassing op de persoonsgegevens die verwerkt worden binnen de website van DiCapolavori.com. Onder persoonsgegevens wordt informatie verstaan die herleidbaar is tot een persoon (bijvoorbeeld naam, huisadres, e-mailadres, etc.).
Onze website kan hyperlinks bevatten naar pagina's die buiten onze eigen website vallen. DiCapolavori is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze externe sites.

Wat doet DiCapolavori met uw gegevens?
Gebruik van anonieme bezoekersgegevens
Voor de meting van webstatistieken verzamelt DiCapolavori anonieme gegevens over het gebruik van deze website middels verschillende diensten (o.a. Google Adwords, Google Analyics en Cleafs). Met behulp van deze gegevens kan DiCapolavori haar website verbeteren en haar dienstverlening optimaliseren.

Gepersonaliseerde advertenties (Remarketing)
Daarnaast toont DiCapolavori middels externe leveranciers (inclusief Google) advertenties op websites, die aansluiten bij het surfgedrag van een bezoeker. Dit wordt ook wel remarketing genoemd. Daarbij wordt alleen gebruik gemaakt van informatie over het surfgedrag er worden geen privacy gevoelige gegevens opgeslagen. De verzamelde gegevens worden op uw eigen pc, middels een cookie, opgeslagen voor een periode van maximaal 180 dagen. Telkens als u DiCapolavori.com bezoekt, wordt de informatie ververst en gaat ook de periode van maximaal 180 dagen opnieuw in. Een cookie is een bestand dat op uw computer wordt opgeslagen. Cookies bevatten slechts een uniek nummer en geen persoonsgegevens. Externe leveranciers (inclusief Google) maken gebruik van cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan uw website

Als u bezwaar heeft tegen het gebruik van cookies, dan kunt u het gebruik van cookies in uw browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, FireFox of Safari) uitschakelen. Mocht u onze advertenties op basis van uw surfgedrag niet op prijs stellen, respecteren wij dit. U kunt zich dan ook afmelden voor deze advertenties (en tevens direct ook voor vergelijkbare advertenties van externe partijen) op de website van het Network Advertising Initiative:
http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Om u af te melden gaat u naar de website van het Network Advertising Initiative en klikt u op “select all”. Daarna kunt u op “submit” drukken om u uit te schrijven voor gepersonaliseerde advertenties.

Gebruik van de door u opgegeven gegevens
De door u opgegeven gegevens worden gebruikt om direct contact met u te zoeken en te onderhouden. DiCapolavori verwerkt in alle gevallen steeds slechts die gegevens die daarvoor nodig zijn. We zorgen ervoor dat voor elk soort verwerking, of het nu gaat om de uitvoering van een marketingactie of om fraudebestrijding, alleen die gegevens worden verwerkt die accuraat, toereikend, ter zake dienend en niet bovenmatig zijn. Verder geldt zoals gezegd dat iedere verwerking in overeenstemming is met de wet en op behoorlijke en zorgvuldige wijze geschiedt.

DiCapolavori stuurt haar klanten gemiddeld één keer per week een nieuwsbrief. Het is te allen tijde mogelijk om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd middels Blinker. Zij hebben sinds 2010 het Privacy Waarborg (een keurmerk van DDMA). Het volledige privacy beleid van Blinker kunt u vinden op http://www.blinker.nl/site/index/page=content/sub=Privacybeleid/parent=about

Eén keer per half jaar wordt uw spaartegoed (een waardevoucher ter waarde van 5% over het de aankoopwaarde van uw definitieve aankopen over het afgelopen half jaar) per mail toegestuurd. Mocht u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief, ontvangt u ook de waardecheque niet meer per mail. Uiteraard heeft u wel recht op uw waardecheque.

Wijzigen van uw gegevens
Tenslotte wijzen wij erop, dat indien u uw gegevens wilt laten wijzigen of u niet door DiCapolavori benaderd wilt worden met informatie over onze producten en diensten, u dit kenbaar kunt maken. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:
http://www.dicapolavori.com/contact/

Relevante bronnen
Google Privacy Beleid - http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/
Google Service Voorwaarden - http://www.google.com/accounts/TOS
Blinker Privacy Beleid - http://www.blinker.nl/site/index/page=content/sub=Privacybeleid/parent=about
Network Advertising Initiative - http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

 

FAVORIETEN
LAATST GEZIEN