Welkom op de website van DiCapolavori

Hier kunt u heerlijk online winkelen en genieten van het vakmanschap, de stijl en trends van deze schoenconcepten. Verwen uzelf met een bezoek aan één van de winkels of bewonder de spraakmakende en unieke collecties bij u thuis via de webshop. Wij zien u graag terug bij DiCapolavori!

Over DiCapolavori
In het concept DiCapolavori wordt passie voor vakmanschap, stijl en trends gecombineerd in spraakmakende collecties en een unieke winkelbeleving. DiCapolavori betekent letterlijk "De Meesterwerken" en dat is exact zoals het volgens ons zou moeten zijn.

DiCapolavori richt zich op het midden en hogere segment van de markt. Bezoek onze winkels en ervaar de unieke combinatie van geuren, kleuren, producten en mensen. Plaats een order online en wij proberen dezelfde ervaring bij u thuis te bezorgen. Een bestelling van DiCapolavori ontvangen voelt als het ontvangen van een cadeau. Online orders worden met zorg verpakt en verstuurd in een mooie verpakking. Verwen uzelf met een bezoek aan één van onze winkels of beleef DiCapolavori bij u thuis!
 

Geniet van deze positieve energie!

 

FAVORIETEN
LAATST GEZIEN